Tabere

Camporeea Exploratorilor din Europa

Înainte de orice urmărește clipul de mai jos!


Participarea la o Camporee cu participare internațională este o ocazie unică în viaţa unui explorator. Aici poți cunoaşte exploratori din mai multe ţări, poți dobândi abilități noi, poți vorbi în alte limbi, tot aici te vei juca într-un mod diferit și în final, te vei întoarce acasă şi mai bucuros pentru că mai există încă 2499 de copii la fel ca tine.

În perioada 03-09 august 2015 va avea loc la Estavayer-le-Lac, Elveţia, pe malul lacului Neuchatel, la 55 km de Berna, cea de a 11-a ediţie a Camporeei Diviziunii Inter-Europeana, la care sunt aşteptaţi să participe peste 2500 de exploratori din ţări ca Franţa, Italia, Spania, Elveţia, Portugalia, Belgia, Anglia, Austria, Maroc, SUA, Bulgaria, Cehia, Germania etc. Întregul program al Camporeei, de la specializări până la activităţile sportive, de la jocul de supravieţuire până la întâlnirile de seară pregătite de o echipă de profesionişti, de la devoţionale la cântece, toate vor fi centrate pe viaţa lui Iona, aşa cum aminteşte şi moto-ul evenimentului: The Whale Way: Surprised by Grace!

În funcție de numărul celor care se înscriu vom alege traseu de vizitat atît pentru dus cât și pentru întors!

Acte necesare pentru participanţii la camporee:

• Copii sub 14 ani – paşaport

• Participanţii peste 14 ani – Carte de identitate

• Participanţii sub 18 ani – procură notarială de însoțire către o persoană majoră împreună cu care va călători. Persoana însoţitoare va fi directorul asistent de la Conferinţă.

Termen limită pentru înscriere: 15 mai 2015

De reținut:

1. Cazarea se va face la cort. Exploratorul este responsabil pentru echipamentul lui de campare (cort, sac de dormit, izopren, folie protectoare – dacă e cazul – etc.);

2. Orice participant trebuie să aibă în mod obligatoriu la el asigurarea medicală de călătorie, valabilă pe toată perioada deplasării;

3. Fiecare participant are responsabilitatea de a avea la el uniforma de tip A: cămaşa albă cu toate însemnele, pantaloni negri / fustă neagră, diagonală, cravata de explorator;

4. Echipamentul exploratorului trebuie să fie cel recomandat pentru participarea într-o tabără de munte, cu menţiunea că durata călătoriei poate dura maxim 2 săptămâni;

5. Cei care se înscriu după încheierea perioadei stabilite, dar nu mai târziu de 31 mai, vor fi penalizaţi prin majorarea taxei de înscriere.

6. Dacă cineva vrea să renunţe pierde toţi bani sau găseşte o altă persoană care poate să meargă în locul lui (cu condiţia să anunţe până la data de 15 iunie)

Pentru detalii şi inscrieri: Ruben Atomei – 0745345459

Alte informații: www.aycamporee.org și https://www.facebook.com/events/1552174198328455

Camporeea Internațională a Exploratorilor poate fi experienţă de neuitat pentru viaţa unui explorator. Abia aşteptăm să o trăim alături de tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.